Tekninen lautakunta, kokous 12.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 34 Talouden raportointi

LAIDno-2023-87

Valmistelija

  • Jari Mansikka-aho, tekninen johtaja, jari.mansikka-aho@laihia.fi

Kuvaus

Kunnanhallitus hyväksyy talousarviokehykset ja talousarvion laadintaohjeet 2023. Toimielimet laativat talousarvioehdotuksensa. Valtuusto hyväksyy talousarviossa toimielimelle sitovat tehtäväkohtaiset toiminnan ja talouden tavoitteet sekä niiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot, talouden tavoitteet sekä kuntakonsernin toiminnan ja talouden tavoitteet. Määräraha ja tuloarvio voidaan ottaa talousarvioon brutto- tai nettomääräisenä. Toiminnan ja talouden toteutumisesta raportoidaan toimielimille talousarvion hyväksymisen yhteydessä päätetyllä tavalla. Toimielimet seuraavat ja raportoivat talousarvion toteutumista säännöllisesti. Osastopäälliköiden ja muiden tilivelvollisten tulee kiinnittää erityistä huomiota talouden hoitoon ja seurantaan.

Lautakuntien kokouksissa tulee lautakunnille antaa tieto talousarvion toteutumasta vähintään lautakuntia sitovalla tasolla.

Talousarvion teknisen lautakunnan alaiset käyttötalous- ja investointiosien toteutumien tilanne tammi - maaliskuulta 2023 sekä investointien päivitetyt aikataulut on esitetty oheismateriaalina.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Jari Mansikka-aho, tekninen johtaja, jari.mansikka-aho@laihia.fi

Tekninen lautakunta merkitsee asian tiedoksi.

Päätös

Tekninen lautakunta hyväksyi yksimielisesti esittelijän tekemän ehdotuksen.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä kuntalain 136 § mukaan oikaisuvaatimusta eikä
kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa.

Lisätietoja muutoksenhakukiellosta:

sähköposti: laihian.kunta@laihia.fi