§ 13 Kirkonkylän koulun vesivahingon korjaus

Lataa 

LAIDno-2024-330

Päätöspäivämäärä

9.10.2024

Päätöksen tekijä

Tekninen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 33 §, tekninen johtaja.

Kuvaus

Kirkonkylän alakoululla havaittiin 19.6.2024 putkivuoto 2. kerroksen vessassa terveydenhoitajan tilan vieressä.

Vesivahingon aiheuttajaksi todettiin lämpöisen käyttöveden kupariputkessa on ollut pistevuoto 2.kerroksen Wc tilassa. Wc -tilassa ei ole lattiakaivoa ja siksi vesi pääsi valumaan välipohjan kautta 1.kerrokseen ja läpivientiä pitkin aina kellariin saakka.

Vakuutusyhtiö korvaa vahingon korjauskustannuksista 40 % - omavastuuosuus.

- Vuotanut putki on otettu käyttöön vuonna 1991, joten kaikkiin putken korjauskuluihin tehdään ikävähennys 100% (ehto 5.3.4)

- Vesivahingon korjauskuluihin tehdään ikävähennys 40% (ehto 5.3.5)

Korjauksen kokonaiskustannukset ovat arviolta 22 500 €.  Vahinkotarkastusksen teki 28.6 VV-Kuivaus Oy. Mikäli purkutöiden yhteydessä tarkastusraportin mukainen vaurioalue laajenee merkittävästi, tulee siitä ilmoittaa vakuutusyhtiölle. Laajenemisesta on toimitettava lisäkartoitusraportti, johon vaurioiden laajeneminen ja aiheuttaja on dokumentoitu.

Tarjouksia pyydettiin kunnan pienhankintaohjeen mukaisesti kolmelta urakoitsijalta. Saadut kolme tarjousta olivat kaikki tarjouspyynnön mukaisia.

Päätös

Päätän tilata Kirkonkylän alakoulun vesivahingon korjaustyön halvimman korjaustöiden kokonaishinnan antaneelta Wimace Oy:ltä. Korjaustöiden tarjoushinta on 13 500 € (alv 0%).

Purkutyöt ja rakenteiden kuivaus tehdään tuntityönä tarkastusraportissa esitetyssä laajuudessa.

Allekirjoitus

Jari Mansikka-aho, tekninen johtaja

Organisaatiotieto

Tekninen